Рубрика: Автомобилска техника
СААБ 9-3
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Претставувањето на новата генерација на моделот 9-3 е првиот чекор во најголемата офанзива во историјата на шведската фабрика. Нападнати се горниот дом од средната класа на спортски автомобили каде местото одамна е резервирано за германското трио составено од BMW серија 3, Mercedes C и Audi A4, а од неодамна проширено и за сонародникот на Saab, Volvo S60.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.