Рубрика: За најмладите
Детектор за лаги
Автор: Стево Темелковски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Со помош на оваа машина криминалистите денес можат во 90% случаи да откријат кога обвинетиот ја кажува вистината, а кога лаже. За преостанатите 10% главно виновен е еден закон

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.