Рубрика: За најмладите
Microsoft Word 2000 за почетници
Автор: Бобан Алексовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2002.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


По совладувањето на основите на работата по Windows околината и работата со апликации предвидени за овој оперативен систем, корисникот може да се впушти во откривањето на тајните на Word. Текст процесорот Microsoft Word во моментот е еден од најраспространетите и најкорисните текст оператори во светот.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2002. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.