Рубрика: Омнибус
Невообичаена примена на... оризот
Автор: Денис Галовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Предметите од нашето секојдневие ги имаме прифатено онакви какви што се и стриктно ги употребуваме за нивната вообичаена намена. Но, многу од нив можат да се употребат и за други намени, да ни бидат од голема полза, а понекогаш да ни заштедат време и пари. Целта на оваа рубрика ќе биде нашите искуства и "мали тајни" несебично да ги поделиме со читателите, но рубриката е отворена и доколку ни испратите некој ваш интересен и полезен предлог со задоволство ќе го објавиме.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.