Рубрика: Архитектура и градежништво
Декоративни вештачки камења за градежништво
Автор: Емилија Ѓуриќ
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2005.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Денес, кога изборот на материјали за уредување на ентериери е огромен и кога многумина се поклоници на паролата "направи сам", сакаме да ви посочиме уште еден интересен материјал за вештачките камења (кои ја даваат истата убавина и топлина на вашиот дом како и природните) и да ви помогнеме во нивниот избор и примена...

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2005. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.