Рубрика: Аудио и видеотехника
Анатомија на MP3-ка
Автор: Петар Димоски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2005.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Доколку планирате да го поминете летото слушајќи ги омилените музички хитови на вашиот mp3-плеер, тогаш можеби сакате да дознаете нешто повеќе за магичниот MP3-формат. Дознајте како функционира, кои се неговите предности, а кои негови негативности. Бидете различен од другите и научете нешто што малкумина го знаат!..

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2005. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.