Рубрика: Информатика
Epson Picturemate
Автор: Костадин Солаков
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 2/2005.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


PictureMate не претставува само уште еден фотопечатач од угледната компанија Епсон. Тој е дизајниран за секој корисник да може печатењето на фотографии со висок квалитет да го прави во својот дом. Со одличниот дизајн и речиси перфектниот распоред на копчињата, максималната резолуција од 5760 х 1440 точки, како и фактот што зад него стои еден од најреномираните производители на печатачи, Epson PictureMate, претставува одлична комбинација на квалитет, едноставен кориснички интерфејс и пристапна цена.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 2/2005. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.