Рубрика: Фототехника
EISA фотонагради 2006/2007
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2006.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во рамките на годинешното доделување награди од страна на Европската асоцијација за слика и звук (EISA) беа доделени и признанијата од областа на фототехниката. Следува нешто повеќе за нив. Производите мора да задоволуваат повеќе високи критериуми. Наградениот производ мора да е изработен според најнова и најнапредна технологија, да располага со најпосакувани функции, да се одликува со врвен дизајн, и најважно, неговиот квалитет да одговара на вредноста во пари според која се продава на пазарот.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2006. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.