Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 9/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


LG KF600 - лизгач со два екрана;
Работ на Сонцето;
Меѓународна астрономска унија го одбра името Плутоиди;
AMD socket G34;
HP Deskjet D2560;
Скенер наместо телекино;
Ново име меѓу интернет-пребарувачите;
Безжичен ХД стандард;
Ако досега не сте знаеле, сега знајте дека...
Делумно затемнување на Месечината;
Јубилејно 10. државно првенство во РУ едрилици категорија Ф-3-Ј;
CCD сензор од 50 мегапиксели;
Феноменални персеиди;
Iveco Massif - нетипичен италијанец;

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 9/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.