Рубрика: Информатика
Rema IT-конференција 2008
Автор: Костадин Солаков
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 5/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во периодот од 16 до 18 април хотелот Молика во Битола ја "хостираше" ИТ-конференцијата наменета за деловните партнери и соработници на Рема Компјутери. Самата конференција беше одлична можност посетителите да се запознаат со новите технологии и достигнувања имплементирани во производите чии дистрибутери за Македонија се токму Рема Компјутери. Главни покровители на настанот беа Samsung и IBM, како и Gigabyte, D-Link и Infosec.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 5/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.