Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Небесните убавини и за лицата со оштетен вид;
Гиганска снага во мали пакувања;
Вода во пламен;
HP најпродаван печатач во светот;
Месинџер најде докази за поранешен вулканизам на Меркур;
Дали мажите можат да произведуваат "татковско мајчино млеко";
Сателитот за тестирање на системот Галилео подготвен за лансирање;
200W аудио во класата BACH;
Отклучување на вратата со поглед;
Отворен ИПТВ форум;
Научниците тврдат: Откриена електронска структура на ДНК;
На Антарктикот поставена роботизирана опсерваторија;
Canon D450 Digital Rebel XSI;
Софтвер и клавијатура Piano Wizard;
Ако досега не сте знаеле, сега знајте дека...;
Toyota Land Cruiser V8 - возило за секоја пригода;

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.