Рубрика: Телекомуникации
Panasonic CN-GP 50
Автор: Љубиша Трипуноски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Panasonic CN-GP50 претставува мобилен сателитски навига¬циски систем, во кој, меѓу другото, се интегрирани блутут, гласовни команди, 12,5-сантиметарски екран чувствителен на допир, а во мапите на 37-те европски земји е вклучена и Македонија.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.