Рубрика: Информатика
Совети и трикови за Outlook
Автор: Билјана Крстиќ
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во овој број повторно за една популарна програма за електронска пошта (Outlook), која овозможува и внесување на контакти, средување на белешки, водење на календар-активности...

Outlook претставува моќна програма која покрај електронската комуникација, овозможува организирање и внесување на контакти, задавање на работни задачи, запишување на куси белешки, водење на активности во календар. Со еден збор, одличен информациски менаџер. Значи, за сите професионалци може слободно да се каже дека оваа алатка ќе им заштеди време и нервози околу внесување на контакти, средување на белешки, водење на календар активности. Малите бележници, хартивчиња и слично, заборавете ги барем кога пред вас е компјутерот.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.