Рубрика: Информатика
Western Digital Caviar Green 2GB
Автор: Бранко Атанасовски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 4/2009.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Western Digital е реномиран производител на тврди дискови и веќе одамна успеа да се наметне како еден од лидерите во оваа област. Затоа и не зачудува фактот што оваа компанија е секогаш меѓу првите кои на пазарот даваат понуда на тврди дискови со голем капацитет. Овој пат се работи за модел со импресивни 2TB расположив простор за складирање податоци. Ваквата опција претпоставувам дека ќе биде примамлива за многумина, особено за оние кои работат со мултимедијални содржини.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 4/2009. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.