Рубрика: Информатика
Стратегии на маркетинг огласи за рекламирање на интернет (1)
Автор: Ива Зафировска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-12/2019.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Со развојот на интернетот и интензивирањето на неговото користење неминовно се наметна потребата за огласување и рекламирање во овој медиумски простор. Но, огласувањето и рекламирањето во овој простор набиен со информации, не ниту малку едноставно и побарува посебна подготовка и стратегија за вашата реклама да допре до вистинската целна група. Во овој и следниот напис зборуваме за начините и патиштата што ќе ви овозможат ефективна реклама со минимален влог.

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-12/2019. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.