Рубрика: Електротехника
Ограничена серија на дупчалки AEG POWER TOOLS
Автор: Невенка Стојановска
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10-12/2018.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Компанијата Еуроимпекс веќе 20 години е генерален увозник на висококвалитетните алати од брендот АЕГ. Со цел да го обележи 120-годишниот во производството на професионални електрични алати од светски ранг, АЕГ ја претстави специјалната ограничена серија на вибрациска дупчалка која доаѓа со алатник – комплет во куфер со прибор. Поради ограничениот број произведени алати во оваа помала серија, дупчалките, покрај посебниот наменски дизајн, имаат и своја колекционерска вредност.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10-12/2018. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.