Рубрика: Телекомуникации
Радиокомуникациите некогаш и сега
Автор: Драгољуб Патчев
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 1/1995.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Во овој напис е даден краток преглед на развојот на радиокомуникациите од крајот на XIX век до денес.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 1/1995. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.