Рубрика: Медицина
Тајни симптоми на стрес
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2013.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Како да препознаете дека нивото на стрес врз вашиот организам е превисоко? Постојат ли некои скриени показатели кои ви го соопштуваат тоа и ве предупредуваат? Постојат, само честопати им ги припишувате на други болести или здравствени состојби, а не ги поврзувате со стресот. Прочитајте за да ги дознаете!

Клучни зборови:

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2013. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.