Рубрика: Уводник
ЕМИТЕР на два месеци
Автор: Слободан Таневски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 3-4/1996.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Како што забележавте, драги читатели, од овој број ЕМИТЕР понатаму ќе излегува двомесечно. На овој чекор се одлучивме пред се поради финансиски потешкотии, но и поради тешкотиите во организацијата и подготовката на списанието.

Сметаме дека со двомесечното излегување на ЕМИТЕР овие тешкотии во голема мерка ќе бидат надминати, а истовремено дека ќе обезбедиме поразновидни и поквалитетни написи кои ќе ги задоволат вашите интереси за електрониката.
Во оваа насока ги очекуваме и Вашите размислувања и предлози.

Со почит,
Главен уредник
Слободан Таневски

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 3-4/1996. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.