Рубрика: Информатика
HP технолошка конференција, Холидеј Ин, 21.09.2011
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 10/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Предностите на оригиналните производи, зголемениот број фалсификати и нивното препознавање, правилниот избор на печатач и централизираното менаџирање со печатарската мрежа се три есенцијални фактори како кај деловните, така и кај домашните корисници. Тоа беа главните теми на овогодинешната технолошка конференција која ја организираше реномираниот производител HP, "зачинети" со ePrint технологијата.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 10/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.