Рубрика: Омнибус
Кратки информации
Автор: Н Н
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/1996.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Grundig во мерната техника;
Врвна аудио анализа;
CD-R за масовна употреба;
Три функции во едно;
Дигитален микро рекордер NT-1;
Комплетно озвучување во вашиот дом;
Двостран CD! Вистина или маркетиншки трик

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/1996. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.