Рубрика: Медицина
Невидливо апаратче за слушање
Автор: Калина С. Андонова
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 7-8/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Една од најчестите причини поради која луѓето со оштетен слух одбиваат да ги носат помагалата кои ќе им го олеснат животот е нивната гломазност поради која меѓу другото и веднаш паѓаат во очи на соговорникот. Поради ова американска компанија која се бави токму со производство на слушни помагала создаде нов вид на слушно апаратче со несекојдневно мали димензии.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 7-8/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.