Рубрика: Информатика
Loging Telco Road Show 2011
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 6/2011.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


На 19.5.2011 година, во просториите на хотел "Камник" се одржа традиционалниот семинар Loging TELCO Road Show. Тема на овогодинешниот семинар беше "Безжични мрежи: Дизајн, имплементација и одржување". Преку пригодни презентации присутните имаа можност подетално да се запознаат со принципите и финесите врзани за дизајнирањето на безжичните мрежи во различни опкружувања и услови и нивната имплементација, како и нивното одржување и тестирање.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 6/2011. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.