Рубрика: Фототехника
Око соколово
Автор: Зоран Ивановски
Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во

Емитер 11/2008.

Нарачајте го овој број или најавете се за да ја прочитате целата статија.


Olympus SP 570UZ со широкопојасниот дваесеткратен оптички зум поставува нови мерила и стандарди во категоријата на ултразум дигитални фотоапарати.

Ова е само дел од статијата која во целост е објавена во Емитер 11/2008. Нарачајте го овој број за да ја прочитате целата статија, а ако веќе го имате купено електронското издание најавете се за да го прочитате.