Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

СОРАБОТКА СО ЕМИТЕР

Претставете ги своите самоградби во рубриката 'Што прават емитерџиите'

Една од главните цели на списанието ЕМИТЕР е да го негува и да го поттикнува самоградителството на технички уреди, склопови и направи. Во таа насока, во рубриката "Што прават емитерџиите" ги презентираме практичните градби и иновации на нашите читатели. Со ова сакаме многубројните самоградители и нивните конструкции и иновации да излезат од подрумите, дворовите и гаражите, да се афирмираат пред пошироката јавност и да послужат како поттик за нови конструкторски дела, а зошто да не и за комерцијални производи.
Затоа, сите вие љубители на техниката кои имате изработено какви било технички уреди кои се функционални и ги користите, слободно претставете ги своите самоградби во ЕМИТЕР. Тоа нема ништо да ве чини, а за возврат добивате многу.

Како Вашите дела да се најдат на страниците на ЕМИТЕР?
Сè што треба да направите е да нè контактирате на нашиот e-mail (urednik@emiter.com.mk) или на нашиот телефон (02/3115-111) и накратко да нè запознаете со Вашите самоградителски дела. На основа на овие информации, како и според нашите планови и можности, ќе договориме посета и интервју, од што ќе произлезе репортажа во некој нареден број на ЕМИТЕР.

Што добивате Вие со тоа?
Најзначајно е што добивате гратис реклама за Вас и Вашите самоградителски дела (производи/иновации) на територијата на целата наша држава и секаде каде што се чита ЕМИТЕР. Ова е одлична можност да ги проширите Вашите професионални контакти од кои можат да се изродат многу нови идеи, па дури и да се организира производство на некој Ваш уред. Потоа, расте Вашиот рејтинг, што отвора нови можности за да бидете професионално ангажирани на повисоко ниво. Секако, тука се и петте гратис примероци од списанието ЕМИТЕР во кој е објавена репортажата за Вас и за Вашите самоградителски дела.

Влезете во друштвото на славните емитерџии! Ве очекуваме.

Со срдечен поздрав,
Ваш ЕМИТЕР

Датотеки за преземање:

- Повик – Претставете ги своите самоградби во рубриката “Што прават емитерџиите“: Povik_za_sto_pravat_emiterdziite.pdf

- Пример-репортажа “Што прават емитерџиите: Сите засилувачи на претседателот“: Site_zasiluvaci_na_Pretsedatelot_Emiter_09-2011.pdf

* најавете се за да можете да ги преземете датотекитеEuroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk