Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

Сите 11 броја во годината и 3 гратис примероци од претходните броеви по Ваш избор * ќе Ви бидат доставени на Вашата адреса, и сето тоа по многу пониска цена!!! Плус, ќе добиете и 20% попуст на сите наши производи и по некој подарок (брошура, каталог, ППК, купон за попуст...), за разлика од оние што списанието ќе го купуваат “број по број“!!!

ЕМИТЕР е прозорец кој Ве воведува во бескрајниот свет на науката и техниката, Ве информира за најновите достигнувања на тоа поле и Ви всадува знаења и практични вештини што Ве издигнуваат на многу повисоко рамниште за кое не сте ни сонувале. Уште од 1995-та ЕМИТЕР Ве држи во тек со откритијата и достигнувањата на науката и техниката. Од најдлабоките мистерии на вселената до “чудата“ на техниката, ЕМИТЕР е за секој оној што знае дека науката и техниката се инспиративни, фасцинантни и клучни за разбирање на нашиот свет. Нашето долгогодишно искуство, преточено во преку 200 изданија, е гаранција за Вашата инвестиција.


Зошто да се претплатите на ЕМИТЕР?
- Заштедувате до 57% од редовната цена на печатеното издание;
- Добивате 20% попуст на сите наши производи;
- Имате гарантирана цена за време на траењето на претплатата;
- Го добивате списанието на својата адреса;
- Никогаш нема да пропуштите некој број;
- Секогаш ќе бидете во тек со научните и техничките достигнувања;
- Повремено добивате подароци во форма на брошура, каталог, ППК, купон за попуст...;
- Со претплатата ги поддржувате сите наши активности коишто резултираат со исклучително висок квалитет на списанието на сеопшто задоволство;
- Со претплатата ја поддржувате нашата мисија за унапредување на научно-техничката култура и поттикнување на иновативноста и техничко-технолошкиот развој во Македонија.


Претплатете се на ЕМИТЕР уште денеска!
Разгледајте ја нашата комплетна понуда и одберете го начинот на претплата што најмногу Ви одговара!Euroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk