Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

Специјална понуда за 20-годишниот јубилеј на ЕМИТЕР


По повод 20 години од излегувањето на првиот број на ЕМИТЕР имаме специјална понуда за набавка на претходните броеви:
2 Емитери за 100 денари!

Ако сте пропуштиле некои броеви ова е извонредна прилика да ја комплетирате својата колекција. Специјалните пакети со по две претходни изданија на ЕМИТЕР можете да ги набавите во поголемите трафики низ Македонија по цена од 100 денари. Доколку ви се потребни некои конкретни броеви на ЕМИТЕР тогаш можете да ги нарачате од Редакцијата преку e-mail, писмо или телефон или, пак, со пополнување и испраќање на формуларот за нарачка. Нарачаните примероци ќе ги добиете по пошта, а на цената ќе бидат додадени и трошоците за пакување и поштарина, кои за Македонија изнесуваат 100 денари. Плаќањето ќе го извршите при прием на пратката. Читателите од Скопје претходните броеви можат да ги набават и директно во продавницата “ГАЦ електроника“ (бул. К.Ј. Питу 28а/3 - ТЦ Скопјанка) или во Редакцијата на ЕМИТЕР на ул. 11 Октомври бр. 38/11 (спроти QBE Македонија).


Дали пропуштивте некои броеви? Набавете ги додека сè уште ги има!


Редакцијата располага со одреден број промероци од претходните броеви на ЕМИТЕР, а од распродадените можеме да понудиме само фотокопии. Претходните броеви се продаваат по својата номинална цена која е означена на корицата. За нарачка на повеќе од 5 примероци одобруваме попуст од 10%, а за повеќе од 10 примероци попустот е 20%. На цената се додаваат трошоците за пакување и поштарина, кои за Македонија изнесуваат 100 денари.
Претходните броеви можете да ги нарачате од Редакцијата преку e-mail, писмо или телефон или, пак, со пополнување и испраќање на формуларот за нарачка. Нарачаните примероци ќе ги добиете по пошта, а плаќањето ќе го извршите при прием на пратката. Читателите од Скопје претходните броеви можат да ги набават и директно во продавницата “ГАЦ електроника“ (бул. К.Ј. Питу 28а/3 - ТЦ Скопјанка) или во Редакцијата на ЕМИТЕР на ул. 11 Октомври бр. 38/11 (спроти QBE Македонија).


Година: Број:


Euroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk