Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

ППК сервисот на ЕМИТЕР е наменет за поддршка на читателите-самоградители на електронски уреди. По навистина популарни цени нудиме плочки со печатени кола (ППК), самолепливи маски и програмирани чипови за електронските конструкции објавени во списанието, книгите и брошурите. Моментално достапни се само материјалите наведени во овој список. Во важност се само списокот и ценовникот објавени во последниот број и на овој веб-сајт. Наведените цени се во денари.
На овие цени читателите на ЕМИТЕР добиваат ПОПУСТ од 50% !
За да го одобриме овој попуст, при нарачката треба да приложите купони за попуст за избраните производи кои се објавени во соодветните броеви на ЕМИТЕР (во истите во кои се објавени избраните проекти). За броевите пред бројот 6/07, улогата на купон за попуст ја има купонот за нарачка на ППК.
На цената се додаваат трошоците за пакување и поштарина, кои за Македонија изнесуваат 100 денари. Избраните производи можете да ги нарачате од Редакцијата преку e-mail, писмо или телефон или, пак, со пополнување и испраќање на формуларот за нарачка. Нарачаните производи ќе ги добиете по пошта, а плаќањето ќе го извршите при прием на пратката. Читателите од Скопје имаат можност и за директна набавка во Редакцијата на ЕМИТЕР на ул. 11 Октомври бр. 38/11 (спроти QBE Македонија).
Напоменуваме дека ЕМИТЕР не продава електронски елементи, кит-комплети, склопени модули или готови уреди. За тоа обратете се до фирмите и поединците кои тргуваат со електронски материјали - погледнете ги рекламите и малите огласи во списанието. Комплети делови (кит-комплети) можете да набавите од нашиот бизнис партнер “ГАЦ електроника“.

Година: Број:

ЕМИТЕР 4-6/2017

Шифра

Цена

Статус

Нарачај

Таурус 20 SSB QRP трансивер - предавател (TX)

ППК1701

160

Привремено немаПривремено нема

>>Euroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk