Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

Рубрика: Автомобилска техника

Како се калеше Porsche 911 (ВИДЕО)

Автор: Томе Скендеровски

Објавено на: 03-04-2018 13:41 Врвна технологија и мноштво впрегнати роботи. Потребно е тие да се испрограмираат и да се оптимизираат, а тоа е нов интересен техничко-технолошки предизвик во модерното производство. Совршенство од секој аспект и во секој детаљ. Нема место за недефинирани делници, а за празни одови не може да стане збор. Какво совршенство! Гледајте и уживајте.
Вака изгледа едно модерно сериско производство што испорачува задоволство за сите: ниска цена на чинење што повлекува голем профит за производителот, а купувачот добива врвен квалитет по поднослива цена. Дали целта е постигната? Делумно. Трошоците уште треба да опаѓаат, а квалитетот уште треба да расте! До кога ќе трае таа трка? Вечно, додека има производство на планетава Земја. Прикаската е штотуку започната.
Како се изработува Porsche 911 можете да видите од видео прилогот подолу.Клучни зборови:
Porsche 911, изработка на Порше, Porsche production, car production, роботи, производство на автомобилиEuroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk