Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

Рубрика: Фототехника

Курс за студиска фотографија

Автор: Редакција Емитер

Објавено на: 13-03-2018 15:22 Од 28-ми март до 1-ви април во Македонскиот центар за фотографија (Мала Станица) ќе се одржи курс за Студиска фотографија.
Курсот има за цел да им овозможи на учесниците стекнување на професионални знаења и вештини за студиска фотографија (tabletop photography) преку обработка на теоретски содржини и практични вежби. Учесниците имаат ретка можност да работат со високо професионална студиска опрема. Секој учесник добива 4 фотографии А4 и сертификат за успешно завршен курс по студиска фотографија
Цената на курсот е 6800 денари, во што се вклучени 20 работни часа, трошоци за материјали и опрема за работа во студио, а обуката ја држи проф. м-р Роберт Јанкулоски
Распоредот на часовите е следен:
- 28.3.2018 (среда): од 18 до 22 часот (вкупно 4 часа)
- 29.3.2018 (чеврток): од 18 до 22 часот (вкупно 4 часа)
- 31.3.2018 (сабота): од 9 до 14 часот и од 19 до 21 часот (вкупно 7 часа)
и 1.4.2018 (недела): од 9 до 14 часот (вкупно 5 часа)
За следење на курсот единствен услов е да знаете самостојно да ракувате со дигитален фотоапарат.
Рокот за пријавување е 26-ти март 2018, а пријавувањето може да го направите кај обучувачот Роберт Јанкулоски, на мобилен: 070 231 055 и преку е-пошта на следниве адреси robert.jankuloski@gmail.com или makcentarfoto@gmail.com


Клучни зборови:
фотографирање, курс, студиска фотографија, Tabletop Photography


Euroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk