Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

Рубрика: Енергетика

Петта студентска конференција за енергетска ефикасност

Автор: Невенка Стојановска

Објавено на: 22-11-2017 22:39 Студентите од Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитетот “Св. Кирил и Методиј“ – Скопје и оваа година организираат Студентската конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој – СКЕОР.
По петти пат, студентите на ФЕИТ и стручната јавност низ 50-тина студентски трудови и 7 пленарни предавања од компании и 4 предавања на професори ќе разговараат за енергетската ефикасност и одржливиот развој.
Тридневната конференција ќе биде отворена на 23.11.2017 (четврток) со почеток во 10 часот и ќе трае до 25.11.2017 година (сабота).
Од Организациониот одбор наведуваат дека самата конференција претставува мост меѓу професионалците и студентите кои заеднички работат на наоѓање решенија за одржлив развој и зелена иднина.
Euroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk