Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

Рубрика: Омнибус

Нов меѓународен саем за иновации и пронајдоци

Автор: Невенка Стојановска

Објавено на: 10-11-2017 18:02 Нациoналната асоцијација на пронаоѓачи на Македонија (NAIM - National Association of Inventors of Macedonia) организира нов Меѓународен саем на патенти, пронајдоци и иновации. Под името ИНОВАМАК 2017, саемот ќе се одржи од 21 до 23 ноември во Домот на АРМ, Скопје. На саемот ќе бидат претставени пронајдоците и иновациите од Кина, Малезија, Руската федерација, Романија, Бугарија, Босна и Херцеговина, Србија и други земји. Се разбира, македонските иноватори се добродојдени да учествуваат - саемот ИНОВАМАК 2017 им обезбедува бесплатен простор на сите кои до 17 ноември 2017 ќе се зачленат во Друштвото на пронаоѓачи “Михајло Пупин” (кое е член на асоцијацијата NAIM).
На адресата dpatu_mihajlo_pupin@yahoo.com испратете писмо со желба за зачленување во Друштвото на пронаоѓачи “Михајло Пупин“, заедно со основните податоци: име и презиме, година на раѓање, телефонски број и адреса на живеење. Годишната членарина е 50 денари.
Euroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk