Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

Рубрика: Автомобилска техника

Прво Tuning Show во Македонија

Автор: Невенка Стојановска

Објавено на: 10-06-2017 19:44 Оваа недела, на 11 јуни со официјален почеток во 11 часот на паркингот на Макоил во Скопје е закажано првото воопшто Tuning Show во Македонија!
Оваа, прва од овој вид манифестација кај нас со натпреварувачки карактер, ја организира Авто клубот Extreme Power City од Скопје. Регистрациите за учество на шоуто се примаа сè до 5-ти јуни на e-mail адресата на клубот или, пак, со пуштање на приватна порака на фејсбук страницата на EXTREME POWER CITY. Возилата коишто официјално не се пријавени, нема да имаат можност да учествуваат во натпреварувачкиот дел од манифестацијата.
Tuning Show-то со својата програма нуди целодневна забава како за натпреварувачите, така и за посетителите.
Учесниците ќе се натпреваруваат во категориите Styling, во класите Begginer, Street, Extreme, German, JDM и Национална класа, и категоријата DB Drag, во класите Mini, A, B, Pro, MAX и Национална класа.
Целиот настан ќе го движи DJ Mats, а како посебна атракција се најавени групата Andjeli Amsterdama којашто ќе изведува sexy car wash.
За повеќе информации за настанот посетете ја официјалната фејсбук страница на Extreme Power City (тука) и, секако, посетете го првото Tuning Show во Македонија на паркингот на Макоил во подножјето на Sky City кулите во Аеродром.
Се гледаме!

Клучни зборови:
Tuning Show #1, EPC Tuning Show, Extreme Power City, натпреварување, мото-спорт, манифестација, Скопје, EPC тимEuroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk