Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

ЕМИТЕР 4-6/2017

Рубрика: Аудио и видеотехника

Радиоприемник со MP3 плеер Lepai LP-A7USB

Автор: Владимир Филевски

Нарачај го овој број

ЕМИТЕР 4-6/2017

ЦЕНА: 200 денариДодади во кошничка
 Пештерата со неброеното азно од приказната за Али Баба навистина постои! Нејзината точна локација не е тајна, таа се наоѓа на интернет, а магичниот збор за нејзиното отворање е AliExpress. Единствената разлика е: за да земете нешто од таму, треба нешто малку и да платите. Цената што треба да се плати за тие кинески производи честопати е неверојатно мала, па на човека му доаѓа да праша дали тука има некоја ујдурма? Од практично искуство, можам да кажам дека има сè и сешто, но обично сè е во ред. Но, во овој случај не беше баш сè во ред.

Клучни зборови:
MP3 плеер, Lepai LP-A7USB, AliExpress


Овој напис во целост е објавен во ЕМИТЕР 4-6/2017. Нарачајте го бројот тука.


Euroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk