Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

ЕМИТЕР 9-10/2016

Рубрика: Аудио и видеотехника

Операциона сала: звучници RIZ ELAK ZK 110 и EI HSR ZK 40

Автор: Владимир Филевски

Нарачај го овој број

ЕМИТЕР 9-10/2016

ЦЕНА: 130 денариДодади во кошничка
 Продолжуваме со нашата мисија за подобрување на некогаш многу популарните звучници на нашиве простори. Во ова продолжение, ќе направам драматично подобрување на звучниците RIZ Elak ZK 110 кои доаѓаа во комплет со грамофонот RIZ Tosca, а исто така и на звучниците Ei ZK 40 кои доаѓаа во коплет со ресиверот Ei HSR 48.

Клучни зборови:
RIZ ELAK ZK 110, Ei ZK 40, Tosca 10, HSR 48, звучници, подобрување, модификација

Амплитудно-фреквенциска карактеристика на RIZ Elak ZK 110

Амплитудно-фреквенциска карактеристика на RIZ Elak ZK 110

Амплитудно-фреквенциска карактеристика со подобрената свртниц за RIZ Elak ZK 110

Амплитудно-фреквенциска карактеристика со подобрената свртниц за RIZ Elak ZK 110

Овој напис во целост е објавен во ЕМИТЕР 9-10/2016. Нарачајте го бројот тука.


Euroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk