Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

ЕМИТЕР 9-10/2016

Рубрика: Омнибус

Кратки информации

Автор: Н Н

Нарачај го овој број

ЕМИТЕР 9-10/2016

ЦЕНА: 130 денариДодади во кошничка
 Трициклот на Јамаха;
Маглината “Веил” е остаток од супернова;
Преносен блутут звучник Cambridge Audio G5;
Миле Секуловски – Z31JY, најстариот радиоаматер во Македонија;
Кина го пушти во работа најголемиот радиотелескоп во светот;
Термовентил (мајсторски речник);
Нова техника за производство на чипови;
Бродските елиси на Berg Propulsion;
Нова голема надградба на Windows 10;
Радиоаматерски активности од интересни локации;
Галаксија со облик на пингвин;
Вертикален грамофон Floating Record;
Радиоаматерите воспоставија мрежа за опасност;
Порше ексклузива Панамера 2017

Овој напис во целост е објавен во ЕМИТЕР 9-10/2016. Нарачајте го бројот тука.


Euroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk