Емитер - Списание за наука и техника Емитер - Списание за наука и техника

-

::Импресум ::Претплата ::Услуги ::Маркетинг ::Соработка ::Контакт

Пребарување:
Најава:
Email: Лозинка: Регистрирај се

E-Prodavnica

OnlineBroj

Sorabotka

ЕМИТЕР 2/2009

Рубрика: Екологија

Ефектот на стаклена градина

Автор: Тина Јаневска

Нарачај го овој број

ЕМИТЕР 2/2009

ЦЕНА: 130 денариДодади во кошничка
 Многу дебатираниот и озлогласен ефект на стаклена градина секојдневно ги втерува народите да размислуваат за својата иднина и постапките во сегашноста. Главното прашање е што е, всушност, ефект на стаклена градина и како да го одржиме во природните граници. Текстот што следува е само мал дел од целата приказна, но доволен за да размислите за последиците од модерниот начин на живеење.

Клучни зборови:
Стаклена градина, штетни гасови, озонска обвивка,


Овој напис во целост е објавен во ЕМИТЕР 2/2009. Нарачајте го бројот тука.


Euroimpex

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Kabtel

Overnet

Alfaaudio

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

www.loging.mk

www.fitr.mk

Pretplata

GoEnglishMak

Tehnik Servis

Astronomija

365.com.mk

webparking.com.mk